HYGIENA
ŠKOLSKÉHO
STRAVOVANIA
Typ vzdelávania
Ďalšie vzdelávanie
Typ inštitúcie
Školská jedáleň
Určené pre
Vedúci školskej jedálne
Pracovník stravovacích zariadení
100,00 €
do eshopuRNDr. Agneša Rončáková
Ukončila štúdium verejného zdravotníctva a od roku 1983 pracuje na RÚVZ hlavného mesta Bratislava na odbore hygieny detí a mládeže. Pracovala ako vedúca oddelenia na úseku predškolských a školských zariadení. Pravidelne publikuje svoje odborné články založené na praxi z výkonu štátneho zdravotného dozoru v školských stravovacích zariadeniach. Ako lektorka sa zúčastnila školení a prednášok pre študentov SZU v Bratislave, pre vedúce školských jedálni a záujemcov pre prácu v školských stravovacích zariadeniach. V rámci svojej práce vykonáva štátny zdravotný dozor v predškolských, školských, vysokoškolských a stravovacích zariadeniach na území mesta Bratislavy.
Vzdelávací program pre vedúce a vedúcich stravovacích zariadení vo všetkých druhoch škôl.
Vzdelávací program je zameraný na problematiku školského stravovania, príslušnú legislatívu, hygienické požiadavky na prevádzku a na zamestnancov v zariadeniach spoločného stravovania.
TERMÍN KONANIA VZDELÁVANIA
RAABE AKADÉMIA ponúka tzv. asynchrónne vzdelávanie, t.j. môžete ho absolvovať online a to kedykoľvek podľa vašich časových možností. Nie ste viazaní na lektora, ani iných účastníkov školenia. Vy sami si určujete termín aj tempo štúdia.
- Legislatívne predpisy na úseku hygieny školského stravovania.
- Hygienické požiadavky na zariadenia spoločného stravovania.
- Hygienické požiadavky na pracovníkov v stravovacích zariadeniach.
- Prevádzkový poriadok stravovacieho zariadenia.
- Prehľad vykonávanej dennej dokumentácie v zariadení.
10 hodín