ORGANIZÁCIA
REŽIMU
ŠKOLSKÉHO
STRAVOVANIA
Typ vzdelávania
Ďalšie vzdelávanie
Typ inštitúcie
Školská jedáleň
Určené pre
Vedúci školskej jedálne
Pracovník stravovacích zariadení
100,00 €
do eshopuIng. Silvia Tokárová
Štúdium vnútorného obchodu na Obchodnej fakulte v Bratislave ukončila v roku 1980. Pôsobila na rôznych postoch v oblasti riadenia a manažovania školského stravovania a od roku 1990 na MŠVVaŠ SR v Bratislave. Podieľala sa na koncepčných a legislatívnych materiáloch rezortu školstva, ako aj rezortu zdravotníctva a pôdohospodárstva SR. Je spoluautorkou vydaných materiálno-spotrebných noriem a receptúr pre školské stravovanie od roku 1990, Flexi MSN a projektu Flexi školské stravovanie. Má bohaté skúsenosti s koncepčnou tvorbou dokumentov a projektovou činnosťou na národnej úrovni aj v rámci tímovej práce a jej pracovný výkon má inšpiratívny charakter.
Vzdelávací program pre vedúce a vedúcich stravovacích zariadení vo všetkých druhoch škôl.
Vzdelávací program je zameraný na organizácia režimu stravovania ako základný pilier práce vedúcej zariadenia školského stravovania s poukázaním na najčastejšie sa vyskytujúce problémy v praxi, praktické rady a návody na riešenia. Cieľom je ponúknuť stručný popis činnosti a organizácie práce zamestnancov v školskej jedálni s analýzou pracovísk a monitoringom výkonov jednotlivých profesií s cieľom poskytnúť vzor obhajoby vlastných výkonov zamestnancov kolektívu. Usmerníme vás, ako merať výkony práce svojich zamestnancov v školskej jedálni, aby pracovali nie viac, ale efektívne.
- Organizácia administrácie a výroby jedál v školskej jedálni.
- Výkonové normy podľa pracovného zaradenia s pracovnými náplňami.
- Vzorové modely časovania výkonov podľa pracovného zaradenia pre vedúce, kuchárky a prevádzkových zamestnancov školskej jedálne.
- Systém výpočtu počtu zamestnancov v zariadeniach školského stravovania.
10 hodín